Heb jij ook een groen hart?

VACATURES

MNP / Suntory biedt jou een innovatieve, dynamische en internationale werkomgeving met een prettige, informele sfeer. Onze medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei en ontwikkeling. Bekijk onze vacatures ook op Indeed.

Junior Relatie (account) Manager // 38 uur

Ben je doelgericht, actief en houd je van reizen? Ben je iemand die het leuk vindt om, onder het genot van een wijntje, een waardevolle zakelijke relatie op te bouwen met onze klanten in de sierteeltsector, die zich verspreid over heel Europa bevinden? Dan zijn wij op zoek naar jou…

Bloemist(e) en/of Stylist(e) // 16 -38 uur

Groene vingers gezocht! Ga aan de slag als Bloemist/Stylist bij ‘s werelds meest innovatieve veredelaar van zomerbloeiers. Om (licenties) van planten die direct uit veredeling & selectie komen te verkopen moeten deze er altijd piekfijn uitzien. Of dit nu is voor een fotoshoot, klantbezoek of als showplant voor op diverse beurzen in binnen…

Stage: Marketing & Communicatie // HBO 3/4

Zie je jouw graphics straks terug bij de Praxis, Intratuin of Lidl? Zittend, achter je riante bureau met een straffe koffie in je hand, komen de meest creatieve ideeën tot stand. Op de marketingafdeling zijn wij op zoek naar een stagiair die alle facetten van marketing en communicatie wil …..

Stage: Productontwikkeling, Selectie & Teelt // MBO 3/4

Zie je jouw opgekweekte planten straks terug bij de Groenrijk, Jumbo of op Bol.com? Wij op zoek naar een stagiair(e) die alles wil leren over de facetten van hoogwaardige teelt. Weet je ons te verbazen met jou talent(en) dan ligt er wellicht een vaste baan in het verschiet…..

Stageopdracht: “Keten in kaart” Marketing & Sales // HBO 3/4

Wil jij een directe bijdrage leveren aan productinnovatie, optimalisatie van onze processen, marktintroducties en directe invloed uitoefenen op de verkoop van populaire plantsoorten? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste onderzoeker die ons de weg wijst…

Marketing Communications Specialist // 24 uur

Ben jij proactief ingesteld en houd je van afwisseling? Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het vermarkten van de power brands van de meest innovatieve veredelaar van zomerbloeiers in Europa? Dan zoeken wij jou, in de rol van Marketing Communications Specialist!

Productie Manager // 38 uur

Ben jij diegene met passie voor perkgoed en een hoofd vol met parate plantenkennis om te willen delen met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een hands-on, no-nonsense, leidinggevende figuur met humor is wat wij zoeken. Ben jij dit? Kom dan eens een bak koffie drinken of reageer direct! Dan zijn wij op zoek naar jou!

Senior Relatie (account) Manager // 38 uur

Ben je doelgericht, actief en houd je van reizen? Ben je iemand die het leuk vindt om, onder het genot van een wijntje, een waardevolle zakelijke relatie op te bouwen met onze klanten in de sierteeltsector, die zich verspreid over heel Europa bevinden? Dan zijn wij op zoek naar jou…

Onze stagiairs aan het woord!

STAGEBLOGS

Blog: Marketing stagiair voor één dag

Mijn naam is Sacha Straathof en ik woon in Roelofarendsveen. Ik ben vierdejaars Commerciële Economie student aan de Haagse Hogeschool. Ik ben nu ongeveer een maand bezig met mijn stage: Marketing & Branding bij MNP / Suntory…..

Blog: Internationale marketing stage

Mijn naam is Tosca Tonnis en ik ben 22 jaar. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding Europese Studies. Ik kom uit Lisse “hét bloembollen dorp” van Nederland waar tevens de Keukenhof is gevestigd……

The movie

THE PLANT PIONEERS

MNP / Suntory pictures | MNP / Suntory. We bring you the champions of tomorrow, today!

mbo, hbo & universiteit

STAGES & AFSTUDEERPROJECTEN

We leren graag van de kennis en nieuwste inzichten die studenten kunnen bieden. Maar we geven studenten ook graag de kans om kennis en praktische ervaring op te doen binnen hun vak- of interessegebied. Onze actuele stages vind je hierboven. Zie je niet direct de stage die je zoekt, stuur ons dan een open sollicitatie; je verzoek levert wellicht toch ideeën of kansen op voor een stage of studieopdracht.

Marije van Bochove,
Administrative Services Manager

m.vanbochove@mnpflowers.com

Niet gevonden

WAAR JE NAAR OP ZOEK BENT?

Zijn er momenteel geen vacatures of heeft u niet de baan kunnen vinden die u zoekt? Stuur ons dan een open sollicitatie waarin u ons precies vertelt wat u zoekt en waarom u bij MNP / Suntory zou willen werken.

Marije van Bochove,
Administrative Services Manager

m.vanbochove@mnpflowers.com