Groene vingers gezocht! Ga aan de slag als Bloemist/Stylist bij ‘s werelds meest innovatieve veredelaar van zomerbloeiers. Om (licenties) van planten die direct uit veredeling & selectie komen te verkopen moeten deze er altijd piekfijn uitzien. Of dit nu is voor een fotoshoot, klantbezoek of als showplant voor op diverse beurzen in binnen en buitenland. Wij zoeken iemand die met zijn of haar gezelligheid, passie en oog voor detail de mooiste creaties kan maken en verzorgen. Leuk hé!

Funny and positive young female florist cover eyes with roses and show tongue. She has fun. Plants and flowers stand in vases behind

Hoe ziet jouw functie eruit?

MNP / Suntory wordt internationaal erkend voor de introductie van innovatieve, hoogwaardige en succesvolle perkplanten in de Europese sierteeltsector. We hebben één van de sterkste portfolio’s in de sector opgebouwd met tal van succesvolle merken die tot de bekendste ter wereld behoren. Elk jaar selecteren en testen we zorgvuldig de noviteiten voordat we ze op de markt introduceren. Als Bloemist/Stylist ga jij hier een grote rol in spelen. Binnen een hecht team werk je aan het verbeteren van de kwaliteit van onze zomerbloeiers. Je bent verantwoordelijk voor de gezondheid, conditie en kwaliteit alle showplanten. Showplanten spelen een uitermate belangrijke rol in het laten zien van de mogelijkheden en het overtuigen van klanten om onze genetica te testen en te gaan verkopen. Hoe beter we dit doen, des te succesvoller we zullen worden.

Jouw functie bestaat uit:

 • Je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden omtrent de kwaliteit van onze showplanten en de showroom;
 • Het optimaliseren van onze showteelt (klimaat, water, voeding, kwaliteit);
 • Het beoordelen en scouten van top gewassen;
 • De kennis die je op doet overdragen aan collega’s en klanten;
 • Initiatief nemen om de kwaliteit en de processen te verbeteren en optimaliseren.
 • Etaleren van de showroom;
 • Presenteren op beurzen;
 • Zorgen voor een optimale beurspresentatie;
 • Verzorgen van de planten;

Join our passionate team!

Wat breng je mee?

Als Bloemist/Stylist ben je overal bij betrokken en dit zou je ook niet anders willen: je hebt passie voor je vak! Je houdt dan ook enorm van bloemen en planten én een enorme drive om je kennis continu te verbeteren. Je bent niet bang om een standpunt in te nemen en ons van jouw visie te overtuigen. In hectische tijden houdt jij je hoofd koel en blijf je scherp. Je hebt een flexibele werkinstelling.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting van teelt en/of groene technologie;
 • Relevante werkervaring in de plantenkwekerij en een brede teeltkennis;
 • Je hebt affiniteit met computers en techniek;
 • Je bent zelfstandig, coachend en communicatief vaardig;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent in het bezit van en spuitlicentie of bereid deze te halen;
 • Een heftruck certificaat of je bent bereid deze te halen,
 • Rijbewijs B is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?

Je werkt bij MNP / Suntory in een klein, maar gedreven team wat aanvoelt als een familiebedrijf en deelt hierbinnen teeltkennis- en ervaring met elkaar. Als Productie Manager krijg je veel ruimte voor eigen initiatief. Naast het werken met innovatieve producten binnen een dynamische werkomgeving, bieden wij jou graag: 

 • Een baan van 16 – 38 uur per week, voor minimaal een jaar (met uitzicht op een vast contract);
 • Goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding en pensioensregeling;
 • Volop doorgroeimogelijkheden, onder meer door trainingen en opleidingen;

Bovenal: een fijne werkplek tussen het groen bij ‘s werelds meest innovatieve veredelaar van zomerbloeiers.

MNP / Suntory: jouw nieuwe werkgever?

MNP / Suntory heeft zich de afgelopen 30 jaar binnen de Europese sierteeltsector bewezen als dé meest innovatieve veredelaar en creatieve trendsetter van hoogwaardige kwaliteit perk, pot en kuipplanten. Hierbij heeft ze een unieke pioniersrol en creëert door focus op innovatie en het “net even anders te doen”, totaal nieuwe markten, die voordeel opleveren voor de gehele keten op de middel- en lange termijn. Door de eerste te zijn, een uitgekiende marketingvisie en een groot, professioneel dealernetwerk van gezond stekmateriaal, gedreven telers en afzetkanalen kunnen we in kort tijdsbestek een groot marktaandeel vergaren en grote naamsbekendheid opbouwen voor onze handelsmerken. Van de eerste petunia uit stek (Surfinia®) 30 jaar geleden, de eerste mini-petunia, calibrachoa (Million Bells®), de bekende roze en witte kerststerren (Princettia®), de grootste pericallis collectie (Senetti®) tot de innovatie op het gebied van mandevilla als pot en kuipplant (Sundaville®).  

Door onze innovatiekracht zien we veel kansen. De ontwikkelingen in de sierteelt gaan snel en de afzet van onze rassen via vermeerderaars, telers, exporteurs, groothandels en retailers (tuincentra, bloemisten, bouwmarkten, supermarkten etc.) groeit. Daarnaast wordt directe verkoop aan consumenten via internet steeds relevanter. Vanuit een unieke onderscheidende propositie wil MNP / Suntory haar positie in de Europese markten verstevigen, haar nieuwe genetica sneller op de markt brengen en haar bekende handelsmerken als consumentenmerken gaan neerzetten.

Welkom bij onze pioniers family.

Bij MNP / Suntory willen we onze organisatie verder professionaliseren. Daarom investeren we niet alleen in onze veredeling en strategieën maar ook in professionele, slimme maar vooral leuke ondernemende mensen die ons verder willen helpen. 

Ben jij enthousiast over de functie van Bloemist/Stylist en herken jij jezelf in het profiel? Neem contact op.*
Mail je brief met CV naar m.vanbochove@mnpflowers.com

Marije van Bochove
Administrative Services Manager

* Sollicitaties moeten een CV en motivatiebrief bevatten. Geef hierbij goed aan wat jouw relevante ervaring is voor deze functie.

Wij werken niet met recruiters en wensen niet benaderd te worden door recruitment bureaus.

Related Projects