Sundaville® | TV Program | RTL4
News, Sundaville®

Sundaville® op RTL4

Sundaville® (Mandevilla/Dipladenia) is tegenwoordig the talk of the town. Voor MNP / Suntory een goede reden om RTL 4 over te laten komen om deze geweldige plant onder de aandacht te brengen. www.ikzouweleenswillenweten.nl

Het programma waarin Sundaville ® de show zal stelen is “Ik zou weleens willen weten”. De uitzending zal twee keer uitgezonden worden en wel op deze 2 data:

Zondag 5 mei om 11:50 RTL 4.
Zaterdag 11 mei om 12:30 RTL 4  (herhaling).

Het item over Sundaville ® duurt ongeveer 3 minuten. Naast de TV uitzendingen zullen ook wij de uitzending actief promoten op onze social kanalen om Sundaville ® bovenaan de wensenlijst van plantenliefhebbers te houden. Wij adviseren jullie om er rekening mee te houden dat de vraag naar Sundaville ® kan stijgen de komende weken naar aanleiding van deze uitzendingen en hopen uiteraard op een groot verkoop succes voor Sundaville ®! Na de uitzending zullen wij kijken of we de opnames beschikbaar kunnen stellen, zodat ook jullie de mogelijkheid hebben om de opname ter promotie van jullie mooie Sundaville ® in te zetten.

Voor meer informatie over Sundaville®, download de gratis Sundaville® catalogus, check de Sundaville® website www.sundaville.com of Sundaville® social kanalen Facebook, Twitter en Instagram. Wil je op de Sundaville® website genoemd worden? Laat het ons weten.

Link: www.sundaville.eu

FAQ | Sundaville® | TV Program | RTL4

Related Posts