GoedemorgenSierteelt (NL) is also talking about the trials!

They write in Dutch:

Ben je benieuwd naar het nieuwste van het nieuwste op het gebied van perkplanten? Bezoek dan de Trials & Show Garden van MNP / Suntory in Leimuiderbrug. Je bent van harte welkom om tussen 14 juni en 22 augustus de nieuwste genetica en een indrukwekkend assortiment perkplanten te komen bewonderen.

MNP / Suntory verwelkomt je deze zomer tijdens de Trials & Show Garden en presenteert daar hun nieuwste genetica en noviteiten binnen de bestaande collecties. Denk hierbij aan: Mandevilla (Sundaville), Pericallis (Senetti), Xerochrysum (Granvia), Petunia (Surfinia) en Scaevola (Surdiva). Alle collecties, rassen en noviteiten zijn geselecteerd op basis van marktpotentieel, de laatste trends én op basis van voordelen voor de verschillende schakels in de keten. Tijdens een bezoek aan de Trials & Show Garden zijn we dan ook erg benieuwd naar jouw mening over deze producten en ben je uitgenodigd om mee te selecteren.

De Plant Pioniers

Altijd voorop blijven lopen, innovatieve producten ontwikkelen en deze op de markt brengen, dat is waar MNP / Suntory in uitblinkt. Met één van de sterkste productportfolio’s in de sierteeltsector en talrijke succesvolle merken, heeft MNP / Suntory zichzelf bekroond tot ‘The Plant Pioneers’. Elk jaar selecteren en testen zij nieuwe ontdekkingen, die je ook dit jaar tijdens de Trials & Show Garden kunt bewonderen. Dus, wil je weten welke producten de komende jaren de sierteeltsector gaan veroveren? Maak een afspraak.

Bekijk hier het officiële bericht (link)

Related Projects