Wil jij een directe bijdrage leveren aan productinnovatie, optimalisatie van onze processen, marktintroducties en directe invloed uitoefenen op de verkoop van populaire plantsoorten? Zittend, achter je riante bureau met iMac en een straffe koffie in je hand, komen de meest creatieve ideeën tot stand. Op de marketing & salesafdeling zijn wij op zoek naar een onderzoekende stagiair die ons de weg wijst.

Ons ultieme doel

MNP / Suntory wordt erkend voor de introductie van innovatieve, hoogwaardige en succesvolle perkplanten in de Europese sierteeltsector. We hebben een van de sterkste portfolio’s in de sierteeltsector opgebouwd met tal van succesvolle merken die tot de bekendste planten ter wereld behoren. Elk jaar selecteren en testen we zorgvuldig de noviteiten voordat we ze op de markt introduceren.

Bovendien verbeteren en verrijken we onze bestaande merken met nieuwe vormen en kleuren om te voldoen aan de huidige wensen van de consument en nieuwe trends. Wij willen de bestaande markt niet aanvullen maar creëren steeds weer nieuwe (Blue & Green Ocean Strategy). Kortom:

“Wij zijn pioniers en trendsetters op het gebied van veredeling, selectie, vermarkten en licentiebeheer van innovatieve & superieure kwaliteit (perk) planten.”

Hoe ziet de opdracht eruit

Om in de toekomst de verkoop van onze producten verder te optimaliseren zijn wij op zoek naar een enthousiaste Marketing & Sales tijger. Deze sales tijger krijgt de opdracht om de gehele keten waarin wij actief zijn in kaart te brengen. Van MNP / Suntory (stap 1) naar vermeerderaar (stap 2), naar kweker (stap 3), exporteur (stap 4), groothandel en retailer (stap 5). Naast het in kaart brengen van de keten is het van belang dat alle stakeholders/key-beslissers binnen deze keten bekend worden. En als laatste willen we de goederenstroom zichtbaar maken, dus wie verkoopt wat, aan wie?

Lees verder…

Je bepaalt zelf de vorm

Hoe jij dit “Supply Chain Management” project vorm gaat geven, rapporteren en onderzoeken is volledig aan jou. Je gaat op zoek naar de informatie die intern voor handen is en speur je het wereldwijde web af. Daarnaast wordt je niet zenuwachtig van een direct call naar één van onze klanten! Als laatste schrijf je een adviesrapport over de grootste kansen die er volgens liggen.

Wil jij je vastbijten in dit project?

We willen geen volgeling, iemand die alleen doet wat hem is verteld. We willen worden uitgedaagd. Je hebt een standpunt, iets om te laten zien. Show us!

Join our passionate team!

Werkzaamheden:

 • Intern onderzoek
 • Extern onderzoek
 • Online onderzoek
 • Rapporteren (Excel of anderzins)
 • Adviesrapport schrijven

Wat verwachten we van jou?

 • HBO opleiding in de richting marketing/sales.
 • Creatief en praktisch.
 • Rapporteren (werken met Microsoft Excel)
 • Je hebt een proactieve houding.
 • Kan goed zelfstandig werken.
 • Uitstekende kennis van Engels (lezen en schrijven).

Welkom bij onze flower family.

Als stagiair krijg je bij ons een zeer afwisselende stage waarbij je een grote rol binnen het bedrijf krijgt.

 • Passende stagevergoeding.
 • Ruime werkplek van alle gemakken voorzien (iMac & Adobe Creative Cloud).
 • Zelfstandige & flexibele stage met een zeer onderzoekend karakter en veel ruimte en mogelijkheden voor eigen initiatief.
 • Een leuk team van mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten.

Spreekt jou dit aan, geweldig! Neem contact op.*
Mail je brief met CV naar m.vanbochove@mnpflowers.com

Marije van Bochove
Administrative Services Manager

* Sollicitaties moeten een CV en motivatiebrief bevatten.
Wij werken niet met recruiters en wensen niet benaderd te worden door recruitment bureaus.

Onze stagiairs aan het woord!

Blog: Marketing stagiair voor één dag

Mijn naam is Sacha Straathof en ik woon in Roelofarendsveen. Ik ben vierdejaars Commerciële Economie student aan de Haagse Hogeschool. Ik ben nu ongeveer een maand bezig met mijn stage: Marketing & Branding bij MNP / Suntory…..

Blog: Internationale marketing stage

Mijn naam is Tosca Tonnis en ik ben 22 jaar. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding Europese Studies. Ik kom uit Lisse “hét bloembollen dorp” van Nederland waar tevens de Keukenhof is gevestigd……

Related Projects