Sinds afgelopen september loopt Tosca stage bij MNP / Suntory. Ben jij benieuwd naar wat een stagiair bij MNP / Suntory zoal doet? Lees dan snel verder, Tosca vertelt hoe haar dag er uit ziet.

Even voorstellen…

Mijn naam is Tosca Tonnis en ik ben 22 jaar. Ik loop nu sinds een maand stage (marketing & branding) bij MNP / Suntory. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding Europese Studies. Dit is een brede opleiding waar je alle kanten mee op kan.

Tijdens de opleiding ben ik erachter gekomen dat ik erg geïnteresseerd ben in marketing en communicatie. Hier wilde ik mij graag in verdiepen dus ben ik op zoek gegaan naar een stage op deze afdeling, al snel kwam ik de vacature van MNP / Suntory uit Leimuiderbrug tegen. Het bedrijf trok meteen mijn aandacht, omdat ik altijd al geïnteresseerd in bloemen en planten ben geweest.

Ik kom zelf uit Lisse “hét bloembollen dorp” van Nederland waar tevens de Keukenhof is gevestigd. Hier heb ik bijna 5 seizoenen (als) meegedraaid, de combi van bloemen/planten en de internationale aantrekkingskracht hiervan vind ik erg leuk, en dat is precies wat MNP / Suntory ook biedt!

Stagedag…

Hoe ziet een gemiddelde stagedag er bij MNP / Suntory eigenlijk uit? Eigenlijk weet je ’s ochtends nog niet hoe de dag verder gaat lopen. Dit komt omdat je op een dag veel verschillende werkzaamheden uitvoert. Dit kan zijn het bijhouden van de Social Media kanalen, SEO optimalisatie maar bijvoorbeeld ook de Wikipedia pagina’s bijhouden en aanvullen. Ook mag ik af en toe mee naar een vermeerderaar of kweker om daar een kijkje te nemen.

Doordat de werkzaamheden zo afwisselend zijn vliegen de dagen op kantoor om en ondertussen leer je zeer veel. Dat je echt al volledig meedraait op kantoor maakt de stage ook zo leuk. Vaak heeft een bedrijf in de tuinbouwsector een stoffig karakter, maar daar is bij dit bedrijf geen sprake van. Het bedrijf gaat juist met de nieuwste trends mee en komt op mij heel hip over!

Ik kijk ernaar uit om hier nog meer te gaan leren en ik kan iedereen een stage bij MNP / Suntory aanraden die ook lekker veel wil doen. Kortom; Ik kan iedereen die veel wil leren deze stage aanraden!

Nieuwsgierig geworden naar een stage bij MNP / Suntory? Neem een kijkje bij onze vacatures.

Related Projects